Er kan weer steeds meer in ons Kulturhus/sporthal en de overige sport gerelateerde accomodaties binnen Hengevelde. Kulturhus de Marke is open conform de geldende regelgeving, gebruikers zijn op hoogte gebracht en communiceren dit met hun achterban. Voor (aan)vragen mailt u naar info@kulturhusdemarke.nl. (UPDATE 15 januari)

Vergaderen

Previous Next

Vergaderen & Lunchen in Kulturhus de Marke

Kulturhus de Marke heeft verschillende zalen die u kunt reserveren, voor bijvoorbeeld een vergadering. Samen met Eetsalon Yess bieden wij u graag een volledig verzorgd vergaderarrangement aan. U kunt bij ons ruimte huren in het sportcáfe, de conferentiezaal en de tenniskantine. Wij hebben zalen voor groepen tot max. 100 personen en beschikken voor moderne presentatiemiddelen (> 65" LCD schermen).

CATERING

Voor vergaderingen is het mogelijk om gebruikt te maken van de catering: koffie/thee/frisdranken. Voor een lunch bestaan diverse mogelijkheden (soep, broodjes e.d.). Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderen met een compleet verzorgt arrangement? Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De zalen kunt u reserveren via deze website. Ga naar 'Reserveren > Agenda'

Ps. het vernieuwde sportcafé (schitterende multifunctionele ruimte) kunt u alleen reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Vrijwilliger worden?

Zonder vrijwilligers geen Kulturhus. Meer dan 200 Hengeveldenaren zetten zich in m.b.t. onderstaande zaken:

- Barbezetting / Horeca
- Onderhoud gebouw, installaties en tuin
- Schoonmaak
- Beheer zwefbieb
- Organisatie

Ook vrijwillliger worden?
Stuur dan een e-mail naar info@kulturhusdemarke.nl 

Contact

Bretelerstraat 16,
7496 PP Hengevelde

info@kulturhusdemarke.nl

Heb je iets laten liggen in het Kulturhus of ben je iets kwijt. Misschien ligt het bij de gevonden voorwerpen. Ook hiervoor kun je met ons contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

 

Like & Share


oranjenew

© 2022 Kulturhus de Marke. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken