Vergaderen

Previous Next

Vergaderen & Lunchen in Kulturhus de Marke

Kulturhus de Marke heeft verschillende zalen die u kunt reserveren, voor bijvoorbeeld een vergadering. Samen met Eetsalon Yess bieden wij u graag een volledig verzorgd vergaderarrangement aan. U kunt bij ons ruimte huren in het sportcáfe, de conferentiezaal en de tenniskantine. Wij hebben zalen voor groepen tot max. 100 personen en beschikken voor moderne presentatiemiddelen (> 65" LCD schermen).

CATERING

Voor vergaderingen is het mogelijk om gebruikt te maken van de catering: koffie/thee/frisdranken. Voor een lunch bestaan diverse mogelijkheden (soep, broodjes e.d.). Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vergaderen met een compleet verzorgt arrangement? Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De zalen kunt u reserveren via deze website. Ga naar 'Reserveren > Agenda'

Ps. het vernieuwde sportcafé (schitterende multifunctionele ruimte) kunt u alleen reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Vrijwilliger worden?

Zonder vrijwilligers geen Kulturhus. Meer dan 200 Hengeveldenaren zetten zich in m.b.t. onderstaande zaken:

- Barbezetting / Horeca
- Onderhoud gebouw, installaties en tuin
- Schoonmaak
- Beheer zwefbieb
- Organisatie

Ook vrijwillliger worden?
Stuur dan een e-mail naar info@kulturhusdemarke.nl 

Contact

Bretelerstraat 16,
7496 PP Hengevelde

info@kulturhusdemarke.nl

Heb je iets laten liggen in het Kulturhus of ben je iets kwijt. Misschien ligt het bij de gevonden voorwerpen. Ook hiervoor kun je met ons contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

 

Like & Share


oranjenew

© 2023 Kulturhus de Marke. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken