Bestuur & Commissies

Het bestuur van Kulturhus de Marke bestaat uit de volgende personen:

• Bestuurslid: Harrie Spekreijse
  • Bestuurslid: Mark Immink

Binnen Kulturhus de Marke zijn er verschillende commissies actief. Hebt u hier vragen over, neem dan contact op per mail:

Over ons Kulturhus de Marke is de plek van Hengevelde waar verbinding, ontmoeting en eigenaarschap samen komen. Sinds 2017 wordt de operatie volledig door vrijwilligers gedaan. Meer dan 200 Hengeveldenaren zetten zich in. Kulturhus de Marke is het dorpshuis van Hengevelde. Jong, oud, fit of slecht ter been, sporter of muzikant, iedereen vindt een plek in ons Kulturhus als gebruiker, vrijwilliger of bezoeker.Onder één dak komen thema's als sport, cultuur en het sociale domein bijéén en vergroten daarmee de leefbaarheid van het dorp. Maar ook het onderdak aan de tandarts, muziekschool en de peuterspeelzaal dragen hier aan bij.

Vrijwilliger worden?

Sinds 2017 wordt de operatie volledig door vrijwilligers gedaan. Meer dan 200 Hengeveldenaren zetten zich in. Ook vrijwilliger worden?

Stuur dan een e-mail naar info@kulturhusdemarke.nl

Heb je iets laten liggen in het Kulturhus of ben je iets kwijt. Misschien ligt het bij de gevonden voorwerpen. Ook hiervoor kun je met ons contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

Like & Share