Over ons

Previous Next

Bestuur & Commissies

Het bestuur van Kulturhus de Marke bestaat uit de volgende personen:

  • Voorzitter: Frank Slijkhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Secretaris: Nancy Slootman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Penningmeester: André Kolner Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bestuurslid: Harrie Spekreijse
  • Bestuurslid: Harry Lentelink
  • Bestuurslid: Mark Immink
  • Bestuurslid: Karin ten Heggeler 

 

Binnen Kulturhus de Marke zijn er verschillende commissies actief. Hebt u hier vragen over, neem dan contact op per mail: 


Technische commissie: Bart Oude Rikmanspoel

Onderhouds commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Horecacommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Schoonmaak commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Werkgroep nieuwe initiatieven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Vrijwilliger worden?

Sinds 2017 wordt de operatie volledig door vrijwilligers gedaan. Meer dan 200 Hengeveldenaren zetten zich in. Ook vrijwilliger worden?

Stuur dan een e-mail naar info@kulturhusdemarke.nl 

Contact

Bretelerstraat 16,
7496 PP Hengevelde

info@kulturhusdemarke.nl
+31 (0)547 333 779

 

Like & Share


oranjenew

© 2019 Kulturhus de Marke. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken