Reserveren

Previous Next

Over ons

Gemeenschapscentrum De Marke is nu officieel een Kulturhus. De Marke bestaat veertig jaar en heeft een grondige facelift gekregen. Het dak van de sporthal werd vervangen, de buitenmuren werden gecoat, de houten delen van de raamkozijnen werden door kunststof vervangen, er kwam een nieuwe entree, de toiletgroepen werden vervangen, de beheerder heeft een eigen ruimte gekregen, de tandarts heeft een nieuwe entree en wachtruimte gekregen, het sportcafé heeft een nieuwe vloer en een nieuw plafond en tenslotte zijn de steunpilaren in het sportcafé verwijderd.

Door van Gemeenschapscentrum De Marke een Kulturhus te maken heeft beheerstichting SSGH bijna twee ton subsidie van de provincie en gemeente binnengehaald. Samen met 10.000 euro van de Rabobank, 15.000 euro van het Oranjefonds, 2.000 euro van de Zomerfeesten, 2.500 euro van de stichting Triangel en een aanvulling van de SSGH werd het 3,5 ton. Een flinke investering al met al, maar we kunnen nu ook weer jaren vooruit.
Als bestuur zijn we uiteraard erg trots op het eindresultaat. Voor Hengevelde staat er een accomodatie waar iedereen van harte welkom is om zijn/haar ding te doen. Dat kan zijn als sporter, trainer, supporter maar ook gewoon om gezellig wat te komen drinken in ons sportcafé.

Kulturhus De Marke is iets waar iedereen trots op kan en mag zijn!

Vrijwilliger worden?

Sinds 2017 wordt de operatie volledig door vrijwilligers gedaan. Meer dan 200 Hengeveldenaren zetten zich in. Ook vrijwilliger worden?

Stuur dan een e-mail naar info@kulturhusdemarke.nl 

Contact

Bretelerstraat 16,
7496 PP Hengevelde

info@kulturhusdemarke.nl
+31 (0)547 333 779

 

Like & Share


oranjenew

© 2019 Kulturhus de Marke. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken