Zalen/ruimtes

Previous Next

BEACHHAND & VOLLEYBAL VELD KAN GEBOEKT WORDEN

Sinds 2016 beschikken we over een beachveld. Naast de "vaste" gebruikers Cupido en WHC kunnen ook anderen gebruik maken van het veld. Op uren dat het veld niet gereserveerd is het vrij toegankelijk voor jeug en natuurlijk ouderen om gebruik te maken van het veld.

In tegenstelling tot onze andere ruimtes zitten aan het boeken/vrij gebruiken  van deze velden enige extra voorwaarden.

 

Algemeen:

het veld mag tot uiterlijjk 23.00 gebruikt worden
indien voorziening (kleedkamers) De Marke gebruikt worden, deze schoon achterlaten
materialen in de daarvoor bestemde ruimte (container) terugleggen
geluid na 20.00 dempen, na 23.00 uit
toernooien/evenementen dienen in de buurt gemeld te worden

Tarieven:

Kort gebruik per uur zonder kleedkamers:

1 volleybalveld €10.--
2 volleybalvelden € 15.--
1 handbalveld €15.--

Lang gebruik (hele dag) incl kleedkamers & douches:

2 volleybalvelden € 100
1 handbalveld € 100
hele beachveld € 175.--

 

Verenigingen uit Hengevelde krijgen een korting van 40%.

Voor reservering kunt u zelf in ons systeem boeken, echter er dient altijd vooraf contact te zijn geweest met WHC: Wouter Ros, 06-20538460 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Cupido: Janet Koenderink, 06-15474799 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Previous Next

De afgelopen jaren heeft het Sportpark 't Rupertserve een grondige renovatie onder vonden. Zo ongeveer alles is aangepakt. Er is een mooi kunstgrasveld in gebruik genomen, een kunstgras handbalveld, een nieuwe kantine en afgelopen zomer als afronding van het geheel ook nog een nieuwe tribune geplaatst.

Previous Next

Aan de linker zijkant is het tennispark gesitueerd. Het park beschikt over 3 kunstgras tennisbanen met goede verlichting. In 2010 is Clubhuis ´t Root geheel vernieuwd. Het clubhuis beschikt nu ook over een overdekt terras met uitzicht over de banen. Het interieur is sfeervol en functioneel.

De Conferentieruimte

Onze conferentieruimte biedt de mogelijkheid voor diverse invullingen. Vergaderen, yoga, bridgen, workshops,  etc. Tevens is deze ruimte voorzien van een geluidsinstallatie en beamer.

Het gebruik van de conferentieruimte is op basis van zelfredzaamheid. Dat houdt in: zelf tafels en stoelen klaarzetten en na afloop terugzetten. Voor het horecagedeelte is er een koffiezetapparaat (zelf koffie zetten) en een koeling met drankjes. Kopjes en glazen dienen zelf afgewassen en opruimd te worden. Door deze wijze van werken kunnen wij deze ruimte voor verenigingen uit Hengevelde kostenloos aanbieden. Voor gebruikers van buiten ons dorp hanteren wij een scherpe prijs.

De ruimte dient wel vooraf gereserveerd te worden.

Voor verdere vragen en opmerkingen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HET tent staat voor Hengeveldse Evenementen Tent. 

Er is een electriciteit op deze locatie aanwezig.  In overleg met onze vrijwilligerscommissie is veel mogelijk. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Previous Next

Sporten is meer dan alleen bewegen. Sport is sociaal ontmoeten! En waar kun je dat beter dan in de mooie sportkantine van onze Marke? Voor de kosten kun je rustig binnen komen. De koffie, thee of andere (niet) alcoholisch drankje kun je aan de bar halen. Om het extra gezellig te maken kun je dan ook nog een kaas/worst plankje bestellen of een lekker bakje nootjes. Huiskamergezelligheid optima forma!

Onze vrijwillige barmedewerkers doen hun uiterste best om je met open armen te ontvangen.

 

Voor vragen over en voor onze horeca mogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Previous Next

Onze sportzaal voldoet aan alle eisen voor alle sporten. Handballen, voetballen, volleybal, noem maar op, voor alle sporten kunt u de zaal reserveren. Er zijn tevens vele toestellen aanwezig welke jaarlijks gekeurd en indien nodig vervangen worden.

Like & Share


oranjenew

Contact

Bretelerstraat 16,
7496 PP Hengevelde

info@kulturhusdemarke.nl
+31 (0)547 333 779

 

© 2017 Kulturhus de Marke. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken